Svijet

Nesrećnicu odnijele podzemne vode: Žena došla na odmor, pa propala kroz rupu duboku 8 metara (VIDEO)

Autor Dušan Volaš

Spasioci su ogradili urušeni dio pločnika i koristili bager da raščiste ruševine, ali od nje nije bilo ni traga.

Izvor: Printscreen/Metro.co.uk

Nadzorna kamera zabeležila je dramatični video-snimak kako žena, koja hoda ulicom u oblasti Dang Vangi u Kuala Lumpuru, propada kroz osam metara duboku rupu. Nažalost, 48-godišnja Indijka, već peti dan nije pronađena, a potragu otežava velika količina kiše koja pada u ovoj oblasti.

Spasioci su ogradili urušeni dio pločnika i koristili bager da raščiste ruševine, ali od nje nije bilo ni traga. Policija vjeruje da ju je možda odnijela podzemna voda, ali je obećala da će nastaviti potragu dok je ne pronađe. Šef lokalne policije Sulizmi Afendi Sulejman odbio je da komentariše kada je upitan o mogućem stanju žene ili uzroku incidenta. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Rusdi Mohamad Isa, šef policije Kuala Lumpura, rekao je da je pod zemljom bio jak tok vode i da je žena možda odnijeta. "Ne možemo da postupamo nepromišljeno", aludirajući na komentar da bi trebalo isključiti dovod vode u ovoj oblasti kako bi se zaustavile podzemne vode.

Rusdi je rekao da je prošle godine prijavljeno pomjeranje tla na istoj lokaciji na kojoj se pojavila vrtača, ali da je popravljena. On je rekao da je preduzećima u toj oblasti savjetovano da privremeno zatvore svoje radnje iz bezbjednosnih razloga.

Inače, nesrećna žena je došla u Maleziju sa svojim mužem i nekoliko prijatelja prije otprilike dva mjeseca na odmor i trebalo je da se vrate kući u subotu, rekao je on. Njena porodica dobija podršku u Maleziji, uključujući smeštaj, hranu i savjetovanje.

(Telegraf/Mondo)