Crna hronika

Uhapšen dvojac u Vitezu: Opljačkali mjenjačnicu i provaljivali u aparate u autopraonicama

Autor Dušan Volaš

Policajci Policijske stanice Vitez uhapsili su 24-godišnjaka i 23-godišnjaka, obojica iz Doboj Juga koji se sumnjiče da su na području Viteza opljačkali mjenjačnicu te provaljivali u aparate u autopraonicama.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Iz MUP-a Srednjobosanskog kantona su saopštili da su policajci PS Vitez uspješno rasvijetlili dva krivična djela teške krađe koja su počinjena u proteklom periodu na području Viteza te da je tom prilikom pričinjena znatna materijalna šteta.

Naime, 29. avgusta oko 03.10 PS Vitez je prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca provalili u šest kasa i mjenjačnicu koje se nalaze u sklopu samouslužne auto-praonice u mjestu Divjak, opština Vitez. Istog dana, oko 03.30 PS Vitez je takođe prijavljeno da su dvojica nepoznatih muškaraca izvršili provalu u šest kasa koje se nalaze na samouslužnoj auto-praonici u mjestu Jardol, opština Vitez, navodi se u policijskom izvještaju.

Dalje se navodi da su operativnim radom na terenu policajci došli do saznanja da su osumnjičeni za izvršenje spomenutih krivičnih djela S.S. (24) i V.Š. (23), obojica iz Doboj Juga, prenose federalni mediji.

U saradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se preduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Tagovi