Crna hronika

Skandal u srednjoj školi u Bijeljini: Otac učenika udario nastavnicu, oglasila se i policija

Autor Dragana Božić

U Srednjoj poljoprivrednoj i medicinskoj školi u Bijeljini u petak je došlo do incidenta kada je otac jednog učenika upao u školsku zbornicu i udario dva šamara profesorici Oliveri Krsmanović, jer je navodno dala lošu ocjenu njegovom djetetu.

Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Kako saznaje BNTV, slučaj je prijavljen policiji koja je uzela izjave od profesorice i oca učenika koji ju je napao.

Danas se oglasila bijeljinska policija koje je saopštila da je muškarac iz Bijeljine D.K. sankcionisan, nakon što je u zbornici srednje škole u ovom gradu fizički napao i vrijeđao prosvjetnog radnika.

"On je sankcionisan zbog prekršaja vrijeđanje, tuča i fizički napad. Slučaj je prijavljen 11. oktobra, a policija je potvrdila navode prijave", stoji u saopštenju.

Iz Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini danas je saopšteno da su u šoku zbog fizičkog napada u školskim prostorijama i da je pružena puna podrška napadnutom prosvjetnom radniku.

U saopštenju se navodi da je Škola odreagovala po proceduri i da su preduzete sve neophodne radnje i istog dana informisane nadležne institucije.

I Aktiv direktora regije Semberija i Majevica osudio je napad na prosvjetnog radnika i apelovao da društvo ima poseban senzibilitet kada su u pitanju njihova prava.

(Mondo)