Crna hronika

U Modriči ukradeno 10 laptopa i 15 telefona: Uhapšena trojica pljačkaša

Autor SRNA

Tri lica uhapšena su na području Modriče i Odžaka jer su iz trgovine u Modriči ukrala 15 mobilnih telefona, deset prenosnih računara i tablet vrijednosti oko 13.900 KM, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Izvor: PU Doboj

Ova lica su juče oko 2.50 časova automobilom "mercedes" sa registarskim oznakama ukradenim u Modriči došla pred trgovinski objekat, te maskirana izvršila provalu.

Tom prilikom ukrala su 15 mobilnih telefona različitih proizvođača, jedan tablet, deset prenosnih računara i dva eksterna diska, a prema izjavi vlasnika vrijednost ukradenih predmeta je oko 13.900 KM.

Izvor: PU Doboj

"Na osnovu naredbe nadležnog suda izvršeni su pretresi objekata na području Odžaka koji koriste ova lica i tom prilikom su pronađeni svi ukradeni predmeti koji će biti vraćeni vlasniku", navodi se u saopštenju.

Nakon dokumentovanja i kopmletiranja predmeta protiv ovih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

Ove aktivnosti pokazuju da je saradnja policijskih službenika iz Policijske uprave Odžak i Policijske stanice Modriča na izuzetno visokom nivou, navodi se u saoštenju.