Društvo

Javno predavanje u Banjaluci: Kako škole da pomognu u sprečavanju zavisnosti od kockanja?

Autor Željko Svitlica

Draženko Jorgić, redovni profesor Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, održaće 22. oktobra javno predavanje na temu "Kako škole da preveniraju zavisnost od kockanja?"

Izvor: Filozofski fakultet

Iz Filozoskog fakulteta u Banjaluci pozvali su sve zainteresovani da se pridruže na predavanju koje se bavi značajnom i aktuelnom temom.

"Otkrijte najbolje prakse i strategije za prevenciju zavisnosti o kockanju u školama. Saznajte kako obrazovni sistem može pomoći u zaštiti mladih od rizika kockanja. Predavanje će obuhvatiti najnovija iskustva, istraživanja i metode koje škole mogu koristiti za prevenciju. Ne propustite priliku da čujete predavača koji će podijeliti svoje uvide i iskustva na ovu važnu temu. Ovaj događaj je namijenjen svima koji su zainteresovani za zdravlje i budućnost naše omladine", saopšteno je sa Filozofskog fakulteta.

Predavanje će se održati u utorak, 22. 10. 2024. godine u 18 časova u Vijećnici Banskog dvora. Ulaz je slobodan.

Filozofski fakultet Univerziteta u Banjaluci i Kulturni centar Banski dvor organizuju seriju predavanja namijenjenih široj zajednici sa željom da pomognnu građanima u suočavanju sa različitim izazovima, ali i da ih podstaknu na zdravije i produhovljenije životne stilove.

(MONDO)