Politika

Koncert u GO SNSD u Banjaluci povodom Dana žena: Đajić ugostio Darka Lazića, zapjevao i Dodik (FOTO)

Autor Željko Svitlica

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da je SNSD najveća i najjača politička partija čiji je glavni cilj očuvanje Republike Srpske i izrazio zadovoljstvo što je u banjalučkom odboru mnogo mladih sa velikim idejama.

Izvor: Vlado Đajić Facebook

"Oni su naša budućnost i sve što radimo je za njih", istakao je Đajić.

On je rekao Srni da su večeras povodom Dana žena organizovali koncert, koji nije samo proslava, već prilika da ukažu što treba raditi svaki dan.

Na koncertu u multimedijalnoj sali u prostorijam GO SNSD u Banjaluci nastupio je pjevač Darko Lazić. Veselju se kasnije pridružio i predsjednik SNSD Milorad Dodik koji se tradicionalno latio mikrofona.

"Treba da budemo podrška našim damama, da ih volimo i podržavamo i u kući, i u kolektivu u kojem rade", naglasio je Đajić.

On je naveo da je prije koncerta održan sastanak predsjednika mjesnih odbora, savjeta mjesnih zajednica i funkcionera SNSD-a iz grada Banjaluka.

"Večeras počinje borba za oslobađanje Banjaluke, pravimo plan da ona bude grad po mjeri njenih stanovnika. Banjaluka je devastirana, okupirana i pokradena i imamo ozbiljne dokaze za kriminal u Banjaluci", rekao je Đajić, prenosi Srna.

(MONDO)