• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"On je nestranačka ličnost": Đajić promoviše doktora Šobota kao kandidata SNSD za gradonačelnika Banjaluke (VIDEO)

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Gradskog odbora SNSD u Banjaluci Vlado Đajić izjavio je kako bi volio da ljekar Nikola Šobot bude kandidat za gradonačelnika Banjaluke.

 Vlado Đajić promoviše Nikolu Šobota za kandidata Izvor: RTRS

"Što  se tiče kandidature dr Šobota određeni razgovori su se vodili na visokom nivou.  Mi imamo nekoliko kandata i gospodin Šobot je razmatran (kao jedan od njih)", rekao je Đajić u Jutarnjem programu RTRS.

Dodao je da će o tome odluku donijeti organi SNSD zajedno sa predsjednikom stranke.

"Imamo najboljeg predsjednika partije i naravno da ćemo usaglasiti. Ja sam ga testirao na kardiohirurgiji gdje sam htio da provjerim njihove organizacione sposobnosti i on je dokazao svoje sposobnosti", izjavio je Đajić o Šobotu za kojeg je rekao da je nestranačka ličnost.

Šobot, koji je načelnik odjeljenja kardiohirurgije na UKC RS, dodao je da su medicina i ljekarski rad u njegovom fokusu, ali da ne bi bježao od društvene odgovornosti ako bi prilike to od njega tražile.

Iz Gradskog odbora PDP Banjaluka danas je saopšteno da je jutrošnje gostovanje dva ljekara sa UKC RS na RTRS sramno i neprimjereno jer su profesiju zloupotrebili zbog promocije kandidata na izborima.

"Direktor UKC Vlado Đajić i načelnik Klinike za kardiohirurgiju Nikola Šobot gostovali su jutros na javnom servisu Republike Srpske povodom posjete generalu Ratku Mladiću i njegovog teškog zdravstvenog stanja, te ovu temu najgrublje zloupotrijebili. Doktor Đajić je sramno, ne birajući teme, promovisao svog novog kandidata za gradonačelnika, te veći dio emisije posvetio upravo promociji doktora Šobota i problemima za koje tvrdi da ima Banjaluka, potpuno zanemarujući profesiju ljekara i probleme sa kojima sa UKC suočava", saopšteno je iz PDP.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Ni Drasko ni Trivicka ni Dzajic nisu podobni da vode ovaj grad. Cak sto vise nezna se koje gori od njih troje. Dobro za Draska znamo koliko je los pokazao se a ovo dvoje na srecu nisu imali tu cast. Nama treba neko pametan i sposoban kao sto je Radojicic bio!!!

Zole

Znači Draško sigurno pobeđuje i ovaj put

stari

Đajiću je l ti ne smiješ na izbore? Ajde patrioto izmjeri se sa Draškom i Trivićkom nemoj bacati momka u vatru koji pojma nema o političkim igrankama koje ti i bratija ti iz PDP i NF igrate

Ма дај

Какав Шобот, боље Ђаја да буде кандидат, ионако град већ иде у 3 ПМ.

MONDO REPORTAŽE