Politika

Dodik: Kompanija iz UAE zainteresovana za razvoj avio-industrije u RS

Autor Željko Svitlica

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da su predstavnici kompanije "G7Aviation" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zainteresovani za razvoj avio-industrije u Srpskoj. Nije saopšteno više detalja o ovoj kompaniji niti njenim predstavnicima.

Izvor: Predsjednik RS

"Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što su predstavnici kompanije "G7Aviation" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zainteresovani za razvoj avio-industrije u Srpskoj, nakon što je u Palati Republike sa srpskim članom Predsjedništva Željkom Cvijanović ugostio delegaciju iz ove kompanije", saopšteno je iz Službe predsjednika Republike Srpske.

Kako se navodi u saopštenju, razgovarano je i u ulaganjima u drugim oblastima, a predsjednik Republike izrazio je nadu da je ovo početak uspješne saradnje koja će biti od važnosti svima koji će koristiti avio-saobraćaj.

Predsjednik Dodik naglasio je važnost razvijanja avio-industrije u Republici Srpskoj i dodao da će uvijek pružiti podršku kada su u pitanju razvojni projekti iz ove oblasti.

Sastanku su prisustvovali premijer Republike Srpske Radovan Višković i ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

(MONDO)