Politika

Davor Dragičević o skupu "Pravda za Davida": Stanivuković je zloupotrijebio smrt mog djeteta

Autor Nikolina Damjanić

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Banjaluke Davor Dragičević tvrdi da je smrt njegovog djeteta zloupotrijebio kandidat PDP-a Draško Stanivuković, koji je na krilima "Pravde za Davida" dobio sve, a sada, kako kaže, nema ništa.

Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

"Za sve građane Banjaluke i Republike Srpske najkorisnije bi bilo da poslije ovih izbora Draško Stanivuković politički ne postoji, jer je nemjerljivu štetu nanio građanima i svojim biračima", rekao je Dragičević.

On je istakao da se nada nekom drugom rješenju za Banjaluku jer je Stanivuković zloupotrijebio ljude, svoje glasače.

"Draško Stanivuković je na krilima `Pravde za Davida`, na krilima ljudi koji ga vole, obožavaju, od 2018. godine, dobio sve. Sada nema ništa. Nema ništa jer je zloupotrijebio smrt mog djeteta", rekao je Dragičević za RTRS.

On je naglasio da privatno Stanivukoviću i njegovoj porodici želi svako dobro, ali da su, kako je naveo, lažna obećanja, netransparentnost i kapaciteti kojima raspolaže sasvim sigurno nedovoljni bilo kakve funkcije.

Dragičević smatra da bi, da je kod Stanivukovića bilo, prije svega, pameti, političke volje, principijelnosti, stavova koje je želio da zastupa, pred njim bila uspješna karijera, ali da se pokazalo da je to bilo samo na krilima jedne tragedije.

(Srna/MONDO)