• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivićeva postavila transparent na kružni tok i optužila Dodika i Drinića da su "reketaši" (FOTO/VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

Jelena Trivić, predsjendica Narodnog fronta i kandidatkinja za gradonačelnicu Banjaluka danas je na pres konferenciji pričala o navodnom reketiranju za koje je optužila predsjednika RS Milorada Dodika i Nebojšu Drinića, kandidata za odbornika PDP-a.

 IMG_2769.jpg Izvor: Mondo - Slaven Petković

Trivićeva podsjeća da je predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, javno, na skupu SNSD-a iznio teške optužbe na račun Nebojše Drinića, narodnog poslanika i kandidata PDP-a za odbornika i kako ima saznanja da Drinić "reketira" pravna i fizička lica u gradu Banjaluka.

„Da živimo u pravnoj državi, tužilaštva bi po ovoj izjavi od nekog ko se barem vodi kao predsjednik Republike, odmah reagovala, ispitala ove tvrdnje i ustanovila šta je istina i pokrenula postupke“, izjavila ona.

Napomenula je da Drinić nije odgovorio tužbom na Dodikova prozivanja, što je sumnjvo.

„Činjenica da Drinić nije podnio krivičnu prijavu za klevetu protiv Milorada Dodika govori u prilog tome da su Dodikovi navodi tačni. To ne umanjuje činjenicu da je obaveza Milorada Dodika bila da on sam podnese prijavu Tužilaštvu protiv Nebojše Drinića odmah nakon saznanja o reketiranju, obzirom da je detaljno opisao kako se pare donose u torbama u pojedine stanove i kako ih Drinić u torbama odnosi“, navela je ona.

Trivićeva ističe da je ovo samo dokaz "simbioze", između Dodika, koji je od Republike Srpske napravio leglo kriminala i korupcije, i "korumpirane strukture" okupljene oko Draška Stanivukovića.

Izvor: Mondo - Slaven Petković

Navela je da Tužilaštva ništa ne rade po službenoj dužnosti i da će se ona najaviti u nadležno tužilaštvo i usmeno ih obavijestiti o ovom slučaju, te podnijeti krivičnu prijavu i protiv Drinića i protiv Dodika koji po saznanju o reketiranju nije obavijestio nadležna tužilaštva.

Na ovom mjestu kod raspale teniske dvorane, poznatije kao teniska rupa, na kojoj se odigrao samo jedan teniski i jedan košarkaški turnir, a koja je pojela 70 miliona narodnog novca i koja i dalje jede narodni novac, jer ničemu ne služi, još jednom ukazujemo na činjenicu da su se ovdje simbiozno udružili korumpirani Dodik i korumpirani Stanivuković kako bi izreketirali javno cijelu Banjaluku i Republiku Srpsku. To javno reketiranje koje su izvršili na očigled svih vrhunac je beščašća i Dodika i Stanivukovića koji sada pokušavaju da odglume neki sukob, a ova teniska rupa najbolji je dokaz kako su ih ujedinili interesi kada treba pljačkati narodni novac. Zato smo postavili transparent, Dodika, Stanivukovića i Drinića upravo na reket kako bi simbolizovao njihov model političkog djelovanja i zajedničkog rada“, rekla je Trivićeva.

O fizičkom napadu na kandidata za načelnika Rudog

Osvrnula se na fizički napad na Marka Novakovića, kandidata Narodnog fronta za načelnika Rudo, koji je još u bolnici i čeka operaciju, te pokazala slike kako on sada izgleda. Dodala je da je napadač Čović Dejan, aktivista SNSD-a koji je nakon saslušanja u policiji odmah pušten.

„Ovo je vrhunac ludila u koje ide SNSD protiv svih onih koji im se odlučno suprotstavljaju a ja sam ubijeđena da će naš Marko odnijeti veliku pobjedu u Rudom uprkos teškom fizičkom napadu koji je doživio“, zaključila je Trivićeva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dani

Njoj se sva kampanja svodi na prozivanje i performanse. Isto kao i Stanivuković onomad. To je ta PDP škola politike. Pomislio bi čovjek da je to ispod časti za jednu obrazovanu osobu kao šta je ona, ali nažalost nije tako.

Vaske

Obična koza.

MONDO REPORTAŽE