Politika

Trivićeva: Prvo ću da se riješim 200 neradnika koji Stanivukoviću vode kampanju

Autor Dragana Božić

Kandidat Narodnog fronta za gradonačelnika Banjaluke Jelena Trivić poručila je da će se, ukoliko bude izabrana na tu poziciju, prvo riješiti 200 zaposlenih u Gradskoj upravi koje je, kako je navela, aktuelni gradonačelnik Stanivuković doveo da mu vode stranačku kampanju

Izvor: Srna/Darko Šavija

"Oni koštaju grad pet miliona KM godišnje. To su dva javna vrtića i prvo ću da se riješim njih, pa onda da nastavim da radim", rekla je Trivićeva novinarima u Banjaluci uoči završnog predizbornog skupa SDS-a, Narodnog fronta, Liste za pravdu i red i Narodnog pokreta Banjaluka zove.

Ona je na centralnoj tribini navela da je opozicija okupljena oko zajedničkih politika i principa.

Nosilac Liste za pravdu i red za Skupštinu grada Milan Savanović rekao je da je opozicija u Banjaluci jedinstvena i da daju podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Jeleni Trivić.

"Najviše nam u Banjaluci smeta postojeća vlast koja je pokazala zube ovom narodu i koja je izranjavala ovaj narod skrnavljenjem budžeta, trošenjem ogromnih količina novca bez ikakvog pokrića", rekao je Savanović.

Nosilac liste Narodnog pokreta Banjaluka zove za Skupštinu grada Saša Lazić rekao je da će taj pokret nastaviti da se bori za suštinske vrijednosti u društvu.

Izvor: Srna/Darko Šavija

"Ovdje se rade stvari koje su od trećerazrednog značaja za život ljudi, dok negdje u temelju škripi. Mi ne gradimo čak ni krov, već saksije sa cvijećem u prozorima", naveo je Lazić.

Nosilac liste SDS-a za Skupštinu grada Željko Raljić smatra da su Banjaluci potrebni ljudi čvrstog karaktera, pošteni i obrazovani.

"SDS će podržati Jelenu Trivić, nama je potrebna nova energija koja će odvesti grad u nekom boljem pravcu", rekao je Reljić.

Nosilac liste Narodnog fronta za Skupštinu grada Dijana Ješić rekla je da će, ukoliko bude izabrana u gradski parlament, sprovoditi mjere u korist građana, kao što je izjednačavanje subvencije između privatnih i javnih vrtića. 

(Srna)