Politika

Strahinja Bašević pobijedio Milovana Bjelicu na izborima na Sokocu

Autor Željko Svitlica

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Sokolac Strahinja Bašević rekao je da je u ovoj lokalnoj zajednici ostvarena velika pobjeda SNSD-a i najavio projekte koji će je unaprijediti u svakom segmentu.

Izvor: SRNA/Dobrila Abazović

Bašević je rekao da je danas na lokalnim izborima osvojio 1.800 glasova više u odnosu na protivkandidata SDS-a "Volja naroda" Milovana Bjelice, koji je dugogodišnji načelnik Opštine Sokolac.

On je istakao da je njegovom pobjedom prekinut kontinuitet vlasti u opštini Sokolac dug više od 30 godina, sa jednim četvorogodišnjim prekidom, te istakao da je taj sistem veoma degradirao kvalitet života građana u ovoj lokalnoj zajendici.

"Sokolac večeras poklanja veliku pobjedu Republici Srpskoj i politici SNSD-a koju zastupa njen predsjednik Milorad Dodik, sa mladim ljudima velikih ambicija i energije koju žele da ulože u grad i opštinu kroz implementaciju projekata izloženih u našoj predizbornoj kampanji", rekao je Bašević novinarima.

On je rekao ta ekipa mladih ljudi sa ima viziju kako treba da izgleda opština Sokolac u narednom periodu i da je dobila više od 60 odsto glasova.

Bašević je naglasio da on i njegov tim imaju i snagu i energiju da se suoče sa velikim problemima koji ih očekuju, među kojima je veliki deficit u opštinskom budžetu, veliki akumulirani dug i nagomilani problemi u svim segmentima.

(MONDO)