Region

Danas sahrana ubijene porodice Đokić: Dan žalosti u Aleksincu, zastave su spuštene na pola koplja

Autor Katarina Saičić

Brutalno ubijeni Goran Đokić, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija iz Aleksinca, koji su u subotupronađeni mrtvi u ataru sela Moravac, biće sahranjeni danas u 13 sati na groblju u Žitkovcu.

Izvor: KURIR/M.S./RTS/Screenshot

Tela porodice dopremljena su juče u kuću Goranovih roditelja u selu Markovac, gdje su prenoćila.

Danas je u Aleksincu i Dan žalosti, pa će zastave biti spuštene na pola koplja. Cijeli grad već danima priča o užasu koji je zadesio njihove sugrađane.

Podsjetimo, porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, oteti su i brutalno ubijeni između nedjelje i ponedjeljka 26. i 27. septembra. Njihovi rođaci dva dana kasnije primijetili su da ih nema, da su im telefoni nedostupni i da im je porodična mjenjačnica zatvorena, a stan zaključan, te su njihov nestanak prijavili policiji.

Policija je u utorak krenula u opsežnu potragu za nestalom porodicom koja je trajala sve do subote ujutru kada je najpre, u ataru sela Tešica pronađen njihov zapaljen automobil, a onda, desetak kilometara dalje, na nepristupačnom terenu i ataru sela Moravac, odakle su Đokići kobne večeri krenuli, pronađena su njihova spaljena tijela.

(MONDO)

Tagovi