Region

JEZIVO: Srpkog analitičara na smrt izujedali psi nadomak Beograda (VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Na snimku sa Kosmaja, gdje su Vladana Radosavljevića izujedali psi vidi se da policija vrši uviđaj.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Poznati analitičar Vladan Radosavljević danas je preminuo na Kosmaju nakon što su ga izujedali psi lutalice. Kako se vidi na snimku sa lica mjesta policija vrši uviđaj. 

Nesrećni čovjek krenuo je u šetnju, a onda su ga napali psi. Pozvao je suprugu da mu pomogne, ali dok je stigla, Radosavljević je preminuo. Poznati analitičar imao je najviše ugriza po nogama i genitalijama. Njegova supruga takođe je teško povrijeđena i prevezena je u Urgentni centar. 

U međuvremenu se pojavila komšinica koja je zatvorila tri krvava psa u boks. Navodno ih je bilo pet.

"Čovjek je bio u sjedećem položaju kada su ga pronašli. On je pozvao svoju ženu, koja je došla misleći da mu je loše, ali kad je stigla, već je bilo kasno".

Komšinica koja se zatim pojavila inače vodi računa o kućama u naselju i ponekad ovdje hrani pse. Ona je kasnije zatvorila tri psa u boks, a navodno ih je bilo pet. Tri psa je odveo veterinarski zavod, a dva su navodno pobjegla", kaže izvor Kurira.

Komšinica, inače, živi u susjednom selu, ali povremeno dođe da obiđe vikendice ovdje.

Tanjug javlja da su psi vlasnički i da su nosili ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mjestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mjesta, i njegovo tijelo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povrijeđena.

Kako je Tanjugu rečeno u Veterini Beograd, jedan od pasa je rase staford, jedan je mješanac staforda i pitbula, a treći mješanac nejasnog porijekla.

Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

(MONDO/Kurir)

Tagovi