Region

Majka ranjenog srpskog dječaka: Namjerno pucano na Stefana i njegovog rođaka

Autor Dušan Volaš

Majka srpskog dječaka Stefana (11), koji je ranjen na Badnji dan u Gotovuši, kod Štrpca na Kosovu, izjavila je dnas da je u razgovoru sa sinom došla do zaključka da je u njega i njegovog rođaka namjerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo samo ranjavanjem.

Izvor: Printscreen/TV Most

Kako prenosi RTS, Zorica Stojanović je rekla da je tog dana, 6. januara, bila u potpunom šoku, a kako bi je smirili, rekli su joj da nije pucano direktno u njeno dijete.

"Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namjerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo samo ranjavanjem", rekla je za RTV Gračanica i dodala da tek sada, nakon svega, može da se sagleda prava situacija.

"Hvala svima što su htjeli da nam pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva", rekla je Zorica Stojanović.

Istakla je da je sasvim sigurna da je Albanac s namjerom pucao na Stefana i Miloša.

"Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada?", rekla je Zorica Stojanović.