Dizajn

OD DOSADNOG KUPATILA NAPRAVITE MODERNO: Nekoliko trikova za renoviranje, caka je u detaljima

Pogledajte nekoliko trikova kako od dosadnog kupatila da napravite moderno!

Izvor: Profimedia

Ukoliko planirate da osvježite svoje kupatilo ili ste u procesu renoviranja, nekoliko trikova će vam pomoći u tome. Za mnoge oaza mira u kući, kupatilo bi trebalo da bude prije svega čisto, uredno i funkcionalno. Dizajneri enterijera za "Homes and gardens“" otkrivaju nekoliko savjeta kako da svoje kupatilo učinite udobnim i modernim.

Osvjetljenje

Na prvom mjestu veliku ulogu u vašem kupatilu "igra" osvjetljenje. Koristite zidno svjetlo s obe strane ogledala. Helen Pet, dizajnerka enterijera, predlaže niske viseće lustere za kupatilo kako biste dodali element luksuza. Za kupatila s niskim plafonima, predlaže lustere s kraćim lancem ili držačem.

Zanimljivi komadi

To što je kupatilo u pitanju, a ne dnevna soba, ne mora da znači da ono ne mora da ima zanimljive detalje. Perivi tepih, umjetničko djelo ili komadi od prirodnog drveta samo su neki od detalja koji će učiniti vaše kupatilo manje dosadnim. U to spadaju i biljke koje će prostoru dati svježinu i zanimljiv izgled.

Izvor: Youtube/ RunmanReCords Design/Screenshot

Tapete

Iako tapete uobičajeno ne povezujemo s kupatilima, one u njima mogu super da se uklope. Štaviše, mala kupatila su idealna za tapete s šarama koje se možda ne bi tako dobro uklapale u ostatak vašeg doma. U farbarama i radnjama za uređivanje doma možete da pronađete samoljepljive tapete koje prijanjaju na pločice.

Izvor: Profimedia

Sanitarija

Ako želite da osvježite svoje kupatilo, razmislite o ugradnim elementima za dašak luksuza. Skriveni lavabo i kotlići vrlo su popularni, a skrivanjem elemenata prostoru dajete moderniji i fukncionalniji izgled.

(MONDO)