Ljubimci

Isprobali smo prvu samouslužnu praonicu za pse u Banjaluci

Autor Vesna Kerkez

U banjalučkom naselju Ante Jakića nedavno je otvoren park za pse, u okviru koga postoji i samouslužna praonica za pse, prva takva u našem gradu.

Izvor: Vesna Kerkez mondo.ba

Važno je napomenuti da je većina vlasnika pasa pozdravila ovu inicijativu, jer sada mogu sami da se pobrinu za svoje ljubimce, bez "haosa" u kupatilu ili odlaska kod grumera, koji nije ni malo jeftin, samo zbog kupanja.

Samouslužna praonica postavljena je u okviru parka i prilično je zgodna i jednostavna za korišćenje.

Izvor: Vesna Kerkez mondo.ba

Uputstvo za upotrebu je jasno istaknuto - ubacite novac, prvo dezinfikujete boks, zatim psa uvedete u njega, pokvasite, našamponirate, nanesete sredstvo protiv parazita (ako želite), zatim balzam, ispiranje i sušenje. Nakon toga, potrebno je da ponovo dezinfikujete boks, nakon što izvedete psa i - to je to.

Za cijeli proces, nama je bilo potrebno ukupno pet minuta, ali to zavisi od veličine i vrste psa.

Izvor: Vesna Kerkez mondo.ba

Jedina zamjerka je što nigdje ne postoji jasno istaknut cjenovnik. Nama nije uspjelo da ubacimo kovanice, jer ih je aparat uporno vraćao, bez obzira na apoene, pa smo probali sa papirnom novčanicom od 10 KM, koja je prihvaćena.

Izvor: Vesna Kerkez mondo.ba

Na displeju je pisalo da imamo 20 minuta, što znači da za jednu KM dobijete dvije minute. I najvažnije - automat ne vraća kusur.

Nadamo se da će nadležni riješiti problem s kovanicama i istaknuti na vidno mjesto uputstvo za plaćanje i napomenu da se ne nadate kusuru.

Jeste li vi već posjetili novi park i isprobali "kupatilo"? Kakvi su utisci?