Putovanja

Imaš super turističku fotografiju Banjaluke? Čitaj!

Autor mondo.ba

Turistička organizacija grada Banjaluka pokrenula je na društvenim mrežama nagradnu igru pod nazivom “TOBL te vodi u Banjaluku” za izbor najbolje ili najljepše turističke fotografije.

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Igra nosi naziv „Super fotografija“, a pravo na učešće imaju svi građani u BiH i izvan nje. Kampanja je aktuelna na FB stranici Turistička organizacija Banja Luka i instragram profilu Visit Banjaluka.

Turistička organizacija Banja Luka najbolju fotografiju nagrađuje vikend boravkom u Banjaluci. Takmičenje za najbolju turističku fotografiju traje do 3. maja 2020. godine, a srećnog dobitnika objaviće na FB stranici i Instagram profilu u ponedjeljak, 4. maja.

U okviru kampanje TORS-a  pod sloganom “Sačuvajmo turizam zajedno”, kao i kampanje Svjetske turističke organizacije #stayhome #traveltomorrow, JU Turistička grada Banja Luka se pridružila istom cilju – pozvati građane da ostanu kod kuće, ali da održe svijest o značaju putovanja i turizma.

Pravila:

1) Podijeliti svoju omiljenu turističku fotografiju iz Banjaluke sa nekog događaja, manifestacije ili bilo koje druge  omiljene lokacije

2) Označiti našu Facebook stranicu ili Instagram profil uz haštagove #SimplyAdorableBanjaLuka #traveltomorrow

3) Na Facebook stranici i Instagram profilu biće objavljena super fotografija.

4) Autor, čija fotografija ostvari najveći broj lajkova, osvaja boravak u Banjaluci za dvije osobe.