UZ BAKU VOLEO MILOŠEVIĆA

Mladi glumac iz serije "Porodica": Tek ste ga upoznali, ali roditelje mu sigurno znate

Autor Vesna Kerkez

Devetogodišnji Balša Golubović osvojio srca gledalaca

Balša Golubović, serija Porodica
Izvor: Printscreen/RTS 1

U seriji "Porodica" koja je završena sinoć, a o kojoj se i dalje polemiše, jedna od sjajnih uloga je i uloga Svetlane Cece Bojković, koja glumi simpatizerku Slobodana Miloševića, zajedno sa svojim unukom.

Dječak je zadobio sve simpatije gledalaca tokom pet epizoda u kojima sa bakom žustro navija za Miloševića, i čak ima priliku i lično da ga vidi. 

U pitanju je talentovani dječak Balša Golubović koji ima devet godina, a koji je dijete poznatih roditelja - reditelja Srdana Golubovića i producentkinje Jelene Mitrović. 

Oboje predaju na Fakultetu dramskih umjetnosti, a Balša je uz njih zavolio film. Ako malo bolje pogledate, vidjećete i da liči na svog tatu. 

Srdan Golubović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Zna čime se bavim i plašim se da je zaslijepljen istim stvarima kojima sam ja bio fasciniran u njegovim godinama. Nadam se, ipak, da će se baviti nekim sigurnijim poslom. Ali to je njegova stvar i njegov izbor. Bio je na premijeri "Oca", gledao je film i mislim da je bio jako ponosan na svoje roditelje", izjavio je ranije Srdan Golubović za magazin "Kord".

Serija Porodica
Izvor: RTS1/Screenshot

Igrana mini serija "Porodica", zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, sadrži ukupno pet epizoda, u kojima je prikazano posljednjih 48 sati zajedničkog života porodice Milošević, prije nego što je nekadašnji predsjednik Jugoslavije i Srbije uhapšen.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.