Showtime

Kanje Vest promijenio ime! Evo kako će se sada zvati 

Autor Radmila Ilić

Bivši muž Kim Kardašijan doneo drastičnu odluku.

Izvor: Shutterstock

Kanje Vest odlučio je da napravi veliku promjenu u svom životu i da promijeni ime. Advokat Mišel Vilijams odobrila je njegov zahtjev i on se odsad zove Je (YE).

Kanje je odlučio da nam ni srednje ime ni prezime već da jednostavno ponese samo dva slova, a u svom zahtijevu predatom sudu za ovakav korak navodi “lične razloge”.

Za ovo ime inspiraciju je pronašao u Bibliji, a evo kako je to sve objasnio:

“Mislim da je YE najviše korišćena riječ u Bibliji i znači ‘ti’. Dakle, ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Išao sam od Kanje, što znači jedan jedini do samo Je, reflektujući se na dobro, loše, zbunjeno, sve u meni”, objasnio je jednom prilikom na radijskoj emisiji.

24 October 2019 - New York, New York - Kanye West, Kim Kardashian West. 2019 FGI Night Of Stars Gala held at Cipriani Wall Street.,Image: 479134869, License: Rights-managed, Restrictions: Not for sale in: USA, Brazil, Mexico, Model Release: no, Credit line: ADM/MPI / Capital pictures / Profimedia
Izvor: Profimedia

Svoje novo ime Kanje je godinama koristio kao nadimak na društvenim mrežama, a tako je nazvao i svoj osmi studijski album. Želju za promjenom imena izrazio je još 2018. godine, kad je na Tviteru napisao: “Umjetnik donedavno poznat kao Kanje Vest. Ja sam JE”.

Podsjetimo, Kanje i Kim Kardašijan su se razveli, a nakon toga je otkriveno i da Kanje poti od bipolarnog poremećaja, koji karakterišu nagle promjene raspoloženja, od depresije do euforije. Možda je baš ovaj poremećaj uticao na promjenu njegovog imena.

(Mondo)

Tagovi