Showtime

"Hvala što se niste pravile gluplje nego što jeste": Sanja Marinković šokirala goste

Autor Radmila Ilić

Još jedna poznata dama dala je svoje mišljenje o voditeljki Sanji Marinković, a snimak koji kruži društvenim mrežama zaista je skandalozan.

Izvor: YouTube/ RTV Pink Official

Nakon što je Katarina Živković javno progovorila o gostovanju u emisiji "Magazin In" i voditeljku Sanju Marinković optužila da je namerno isjekla njen odgovor na određeno pitanje, što ju je uvrijedilo, pojavio se skandalozan snimak iz emisije, a oglasila se i još jedna poznata dama.

Ovaj Katarinin postupak natjerao je mnoge da malo više obrate pažnju na ovu emisiju i Sanjino ponašanje, pa je tako na društvenim mrežama isplivao snimak u kom voditeljka "kroz šalu" vrijeđa sve goste studija.

U jednom trenutku Sanja odjavljuje emisiju rečenicom: "Hvala što se niste pravile gluplje nego što jeste", rekla je Sanja kroz smijeh i šokirala prisutne ali i javnost.

Među brojnim komentarima na ovom snimku našao se i komentar Olje Crnogorac koja je više puta viđena u ovoj emisiji, a sada je najstrašnije odbrusila Sanji, a onda se obratila i Željku i Milici Mitrović, vlasnicima Pink televizije na kojoj se emituje Sanjina emisija.

"Dno srpskog novinarstva koji ne znam na koji način (uzevši u obzir ovakvo idiotsko ponašanje i vrijeđanje žena, koje se dešava dugi vremenski period", obitava godinama na TV. Kompleksi se liječe kod psihijatra a ne na televiziji. Klimaks jeste uhvatio maha i uzdrmao samopouzdanje do krajnjih granica, ali ogledalo je tu - staneš i kaže: 'nisam najlepša, propala sam, niko me neće, došle su mlađe i ljepše i pametnije, ali nisu mi pobogu krive gošće!' Željko i Milice, ne želim da verujem da ovo podrđavate... ne želim", napisala je Olja.

Olja Crnogorac o Sanji Marinković
Izvor: Printskrin, Instagram/negujmosrbski

Pogledajte snimak na kom Sanja vrijeđa goste i na sve to se smije: