Showtime

Snima se novi "Džoker": Hoakin se vraća kao Artur Flek

Autor Vesna Kerkez

Reditelj filma "Džoker" Tod Filips saopšto je da stiže nastavak filma "Džoker" koji je 2019. godine zaludio cijeli svijet.

Izvor: YouTube/screenshot/Flashback FM

Poslije velikog uspjeha kod publike i kritike, film je zaradio više od milijardu dolara.

Film je imao čak 12 nominacija za Oskara, a glumac Hoakin Feniks je dobio Oskara za najbolju mušku ulogu. Sada je reditelj ovog umjetničkog djela, Tod Filips objavio na društvenim mrežama da snima drugog "Džokera", kao i da je Hoakin Finiks već prionuo na čitanje scenarija za nastavak.

Zvanično je objavljeno da će se Hoakin Feniks vratiti kao Artur Flek u nastavku filmskog hita "Džoker" Toda Filipsa. Filips je napisao scenario za drugog "Džokera" zajedno sa Skotom Silverom, a na društvenim mrežama je objavljena prednja strana scenarija pod naslovom "Ludilo za dvoje".

Prvi "Džoker" iz 2019. je satirična priča o čovjeku koji nije simpatičan, a ni neko ko izaziva empatiju. Riječ je o negativcu iz stripova i filmova o Betmenu. U početku komičar i klovn, onda postaje nasilnik spreman da uništi cijeli Gotam.

Iako Filips nije iznio detalje o novom "Džokeru", vjeruje se, na osnovu dijela scenarija, da je to priča o Džokeru i Harli Kvin, koju je ranije igrala Margo Robi.

"Džoker" je 2019. godine stigao u bioskope i na globalnom nivou zaradio više od milijardu dolara, zbog čega je ušao u istoriju kao film za osobe iznad 18 godina s najvećom zaradom u bioskopima.

Dok nestrpljivo čekamo nastavak podsetimo se prvog "Džokera" koji sve zaludeo:

(MONDO)