Showtime

Nikolina Pišek se vraća na male ekrane?

Autor Katarina Bojović

Hrvatski mediji pišu da je Nikolina Pišek odlučila da ponovo počne da radi.

Izvor: ATA images

Nekadašnja voditeljka Nikolina Pišek se prije devet godina, nakon udaje za pokojnog Vidoja Ristovića, istoričara umjetnosti, u potpunosti posvetila porodici.

Godinama nije radila, a hrvatski mediji sada pišu kako, nakon tragičnog gubitka, ona navodno želi da se vrati svojoj profesiji i ponovo počne da radi.

Pišekova, koja je nedavno objavila da je odlučila da skine crninu, sada aktivno traži posao na televiziji, a uveliko traju pregovori za jednu poziciju na malim ekranima, što je raduje, piše 24sata.hr.

Kako je nedavno upala u sukob sa svojim svekrom Vitorom Ristovićem oko imovine i nasljedstva, pričalo se i o velikoj hipoteci nad kućom u Zagrebu, a Nikolina je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i ponovo počne da zarađuje.

Podsjetimo, nakon što su dali četrdeset dana preminulom Vidoju Ristoviću, otpočelo je javno prepucavanje Nikoline Pišek i njenog svekra Vitora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, oko nekretnina, umjetnina i novca.

Navodno je Miša naveo da ona "nije došla na pomen preminulog muža, već kako bi tražila pare", a potom se oglasila Nikolina i ispričala kako njen svekar navodno pokušava da prisvoji svu imovinu, kao i da se "srami njegovog ponašanja".

Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u salonu za masažu, a iza sebe je ostavio dve ćerke Unu Sofiju koju je dobio s Nikolinom i Mateu koju je dobio iz prvog braka s Lanom. Vidoje je sahranjen na Novom groblju u Beogradu, gdje je nedavno održan pomen povodom 40 dana od njegove prerane smrti.

Na sahrani Miša Grof i Nikolina se nisu odvajali, iako se tada spekulisalo da nisu u dobrim odnosima.

(MONDO)