Showtime

Na Netflix stiže jedinstvena serija: Možete je gledati bilo kojim redom (VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Stiže nam jedinstvena serija "Kaleidoskop" od osam epizoda koju možete gledati kojim god redoslijedom želite.

Izvor: Netflix/Screenshot

Vaši prijatelj i vi ćete potpuno drugačije doživjeti priču jer nećete gledati epizode istim redom.

O čemu je to tačno riječ?

Možete li zamisliti da počnete gledati neku seriju tako što uključite bilo koju epizodu? Osim ako nije riječ o zasebnim pričama kroz svaku epizodu (kao što je na primjer, "Cabinet of Curiosities"), gledanje epizoda "na preskok" bi nam samo stvorilo konfuziju u glavi, ne bismo mogli povezati radnju, a očekivali bi nas i veliki spojleri.

Možda će vas zanimati

Pa, Netflix nas je iznenadio serijskim projektom koji će zagolicati maštu, jer ga možemo gledati baš bilo kojim redoslijedom.

Riječ je o nelinearnoj seriji "Kaleidoskop" od osam epizoda. Serija prati ekipu lopova koji rade na otključavanju trezora u kome je mnogo novca. U razdoblju od 25 godina, smišljaju plan kako se probiti kroz najmoćniji sigurnosni tim na svijetu i FBI. Posebnost serije je u tome da gledaoci imaju slobodu da odabru s kojom od osam epizoda žele započeti. Svaka epizoda je kodirana svojom posebnom bojom.

Izvor: Netflix/Screenshot

U zavisnosti od toga kako počnete, dobijaćete potpuno drugačije gledište priče. Producent serije Erik Garsia je rekao da će se u svakoj epizodi postavljati određena pitanja čiji se odgovori nalaze u nekoj drugoj epizodi.

"Slično tome, u epizodi koju gledate biće odgovora na pitanja koja ćete čuti tek kasnije", kaže Garsia.

Pogledajte trejler:

(MONDO)