Showtime

Kamila opisana kao "zla maćeha": Uskoro izlazi dokumentarac o kraljevskoj porodici prepun kontroverzi

U novom dokumentarcu biće prikazane intrige u kraljevskoj porodici, a posebno svjetlo biće bačeno na kraljicu Kamilu.

Izvor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Novi dokumentarni film na britanskoj televiziji Channel 4 baviće se složenim odnosima unutar kraljevske porodice, a njegovo emitovanje navodno je odloženo nakon što je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak, zbog straha producenata od mogućih negativnih reakcija javnosti.

Kraljica Elizabeta nije željela da Kamila postane kraljica?

Dokumentarac će, prema britanskom The Sun-u, prikazati Kamilu kao osobu koja je pažljivo gradila svoj imidž u medijima tokom posljednjih 30 godina, a izvori tvrde da će biti "izuzetno kontroverzan".

Izvor: Phil Noble / Avalon / Profimedia

U dokumentarcu se sugeriše da kraljica Elizabeta nije željela da Kamila postane kraljica. Prema izvoru, dokumentarac je "pro-Hari i anti-Kamila". Prikazuje princa Harija i Megan kao žrtve nelagodnih porodičnih odnosa, što će, kako se navodi, izazvati burne reakcije, posebno u Bakingemskoj palati.

Kamila opisana kao "zla maćeha"

Istaknuti su i Harijevi navodi o ponašanju članova porodice prema njemu i Megan. U svojim memoarima "Spare", Hari je Kamilu opisao kao "zlu maćehu". On i njegov brat Vilijam, pokušali su da nagovore oca da se ne ženi ponovno, ali bez uspjeha. Hari je takođe optužio Kamilu da je koristila medije za poboljšanje svog imidža, čak i na račun njega i Megan.

Izvor: Lepa i Srecna

Kamilu je nazvao "opasnom" zbog njenih veza s britanskim medijima i manipulacije informacijama. Dokumentarac pod nazivom "Kamila: Harijeva zla maćeha?" trebao bi biti emitovan uskoro. Producenti su navodno pokušali da kontaktiraju Harija i Megan kako bi učestvovali u snimanju, ali nisu dobili odgovor.

Pogledajte još Kamilinih fotografija:

(MONDO)