Dnevni horoskop

Djevici pada imunitet, Blizanci i Bik blistaju, Ribe su napete, a vi?

Autor Vesna Kerkez

Pročitajte dnevni horoskop za 8. novembar!

Izvor: Guliver/Getty Images/Robin Beckham

Ovan

Kreativni ste. Bilo bi dobro se potrudite više oko partnera. Slobodni, romantični ste i spremni za neko novo poznanstvo.

Bik

Očekuju vas dobre vijesti u vezi sa poslom. Saradnja sa drugima će biti olakšana jer ćete naći način da dođete do dogovora. Pazite da ne trošite previše novca.

Blizanci

Očekujte jako uspješan dan. Dajte sve od sebe na poslu, isplatiće vam se. Komunikativniji ste nego inače.

Rak

Posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni potrudite se da se usredsredite. Pomalo ste pasivni. Dosta se brinete zbog novca.

Lav

Budite u toku svih zbivanja. Veoma ste i ambiciozni i to će da vam znači da biste ostvarili svoje planove. Strastveni ste i uživate u ljubavi danas.

Djevica

Niste raspoloženi za rad i niste fokusirani. Najradije biste se odmarali. Moguć je problem sa imunitetom, unosite vitamine.

Vaga

Provedite više vremena sa voljenom osobom, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Imate dosta ideja, veoma ste kreativni.

Škorpija

Skloni ste flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, a ne bi trebalo da gubite vrijeme na neku osobu sa kojom ste već bili u vezi. Vrijeme je za neku novu ljubavnu priču.

Strijelac

Mogući su povećani troškovi, pazite malo više na finansije. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugim ljudima, pa ćete svaki problem lako da riješite. Drugi mogu da vam pomognu u ostvarenju vaših planova.

Jarac

Ne miješajte posao i privatni život. Treba vam odmor, a imate dosta obaveza. Ne osećate se baš najbolje, nemate motivaciju za nove poslove.

Vodolija

Previše ste fokusirani na tuđe potrebe, razmislite malo šta je vama bitno. Važno je da vam bude zabavno u vezi. Ako ste slobodni, obratite pažnju na osobu koju možete da upoznate preko interneta ili neke grupe ljudi.

Ribe

Napeti ste i niste raspoloženi za druženje. Zbog dosta obaveza osjećate pritisak. Potrebna Vam je pomoć saradnika. Neka ženska osoba može da Vam da dobar savjet u vezi sa obavezama i poslovanjem.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.