Nestvarno!

Mladić (17) sam napravio kućicu na selu za 7.000 evra, oduševiće vas kako izgleda!

Autor Maja Gašić

Mladić od svega 17 godina je sam sagradio kuću na selu!

Izvor: YouTube/Screenshot/Living Big In A Tiny House

Radovi na uređenju doma nikada nisu jeftini, bilo da samo krečite, renovirate kupatilo ili preuređujete kuhinju, potrebno je da odvojite dosta novca... A zamislite koliko bi koštalo da sagradite kuću ili vikendicu?

Jedan momak iz Engleske je sa svega 17 godina sam napravio cijelu kuću i to za male pare, a ovaj poduhvat je toliko sve oduševio da je osvanuo u britanskim medijima i o njemu je snimljena reportaža koja je ovanula na YouTube kanalu "Living Big In A Tiny House".

Možda će vas zanimati

Tom koji je želio da se osamostali, a nije htio da svu ušteđevinu potroši na rentiranje stana, odlučio je da sagradi malu kućicu u prirodi. Na imanju koje pripada baki i deki upustio se u veoma tešak i zahtijevan poduhvat, ali riješen da sebi obezbijedi dom. Do 18. godine je već imao svoj savršen kutak, a cijela izgradnja je koštala 7.000 evra.

Kupio je prikolicu na kojoj je započeo da gradi dom. Sam je uradio izolaciju, priključak struje i vode. Kuća ima solarne ploče, kao i pumpu za vodu, a koja "radi" na kišnicu i služi mu za tuširanje. Kuća se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila i male spavaće sobe "na spratu".

Danas ima 20 godina, sopstveni krov nad glavom koji je sam izgradio i ni dinara duga.

Pogledajte kako izgleda njegova kuća iz snova...

Prelijepo, zar ne?