Uvijek fit!

Oskarovka otkrila tajni recept za vitku liniju

Autor Dušan Volaš

Glumica Gvinet Paltrou otkrila je tajnu za vitku figuru! Evo šta Oskarovka koristi svaki dan.

Izvor: Profimedia/Vogue

Glumica Gvinet Paltrou, dobitnica Oskara i Zlatnog globusa, u svojoj 50. godini izgleda zadivljujuće, a većina joj ne bi dala te godine. Ovog puta Oskarovka je otkrila tajnu svog mladolikog i vitkog izgleda na pragu šeste decenije. A evo šta je u pitanju!

Kako je i sama rekla u najvećoj meri joj pomaže vežbanje, tačnije joga kako bi ostala u formi, bila puna pozitivne energije i fokusiran na svakodnevne obaveze.

"Počela sam da vežam jogu kada sam imala 25 godina i u potpunosti je transformisala moje tijelo i um", rekla je Gvinet. Takođe, pored joge, ona se bavi i plesom, a kardio treninzi i dizanje tegova su njena redovna aktivnost. Tačnije, ona trenira pet puta nedeljno od po sat i po.

"Ako mi je cilj da izgledam savršeno na nekom događaju, onda vježbam po dva sata svakog dana u nedjelji", objasnila je glumica i dodala da pije velike količine vode, ali i konzumira dosta povrća, a strogo izbjegava termički prerađenu hranu, tačnije pečenu.

Na društvenim mrežama radije voli da deli svakodnevne aktivnosti, za razliku od javnih događaja na kojim se pojavljuje, a može i da se primijeti koliko obožava kuvanje. Pa tako, na primjer, jedan njen doručak se sastoji od smutija od bademovog mlijeka, kokosovog ulja i protenskog praha od vanile. Takođe, za nju je opšte poznato da izbjegava kravlje mleko i radije birakozje, a koje joj zapravo pomaže u čišćenju organizma. Kozje mlijeko blagotvorno djeluje prije svega na disajne puteve, zatim varenje ali i dijabetes. 

"Tokom osam dana sam na svaka dva sata pila 3/4 šolje kozijeg mlijeka. Ono mi je pomoglo da izbacim parazite iz organizma i osjećam se dobro", otkrila je Gvinet za jedan strani magazin.

(MONDO)