Šta je ovo?!

NAJRUŽNIJE CIPELE NA CRVENOM TEPIHU – IKADA! Glumicu opleli zbog obuće, pa BRUTALNO nastavili

Autor Dragana Božić

Anđela Baset ponijela je nimalo laskavu titulu na Zlatnom globusu, proglašena je za glumicu sa najružnijim cipelama na crvenom tepihu.

Izvor: Profimedia

Anđela Baset (64), američka zvijezda koju su milioni ljubitelja sedme umjetnosti zavoljeli u filmu "Strange Days" trijumfovala je juče na dodjeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu. Glumica je osvojila nagradu za sporednu ulogu u blokbasteru "Black Panther: Wakanda Forever", ali o nečemu drugom su pisali svi svjetski mediji.

Anđela se pojavila u uzanoj, svjetlucavoj haljini dizajnerke Pamele Roland sa polurol okovratnikom i obnaženim rukama, ali koliko da je haljina bila efektna, toliko je podbacila sa aksesoarom. Tačnije, klač torbica je bila pun pogodak, ali su svi pričali o njenim cipelama. 

"Ovo je nešto najružnije što se pojavilo na crvenom tepihu",samo su neki od komentara koji su osvanuli na mrežama nakon što su Anđeline slike objavljene.

Pogledajte koji je to model izazvao zgražavanje na mrežama...

Cipele Anđele Baset na dodeli Zlatnog globusa
Izvor: Profimedia

Glavna zamjerka jeste da izgledaju plastično i jeftino i nikako ne idu uz svečanu haljinu. Hejteri su komentarisali i da ovako uzana kreacija nikako ne laska figuri Basetove.

"Debela si za tu haljinu", nemilosrdno su komentarisali.

Sada je uočljivo da glumica, koja je nekada bila u top formi, ima višak kilograma, a ovaj model je upravo to i akcentovao. 

Pogledajte kako je Anđela Baset izgledala na ovom prestižnom filmskom događaju. 

Pogledajte i jednu od najružnijih kreacija na Zlatnom globusu koja je izazvala zgražavanje prisutnih. Nosila ju je Hajdi Klum. 

Izvor: Profimedia

 A pogledajte i izdanje koje je oduševilo sve prisutne - Nina Seničar je "pokidala" na ovoj manifestaciji!

MONDO