Stil

Džoni Dep iznenadio stilom, svi pitaju kako ga nije blam da nosi ove patike

Autor Tamara Veličković

Džoni Dep na udaru prozivki zbog patika!

Izvor: PATRICK BAZ / AFP / Profimedia

Džoni Dep (60) je glumac koji oduvijek izaziva podijeljena mišljenja u Holivudu. Njegove poteze jedni hvale, drugi kude, ali jedno je neosporno - oduvijek je bio poznati kao veliki zavodnik. Važi za jednu od omiljenih svjetskih zvijezda, a sada je centru pažnje zbog stajlinga. Najnovije fotke obišle su svijet i nisu dobile pozitivne reakcije.

Džoni Dep je otišao u Maison Estelle klub u Londonu, obučen veoma ležerno. Strani mediji pišu da je pretjerao jer glumac izgleda zapušteno i neuredno. Najveću pažnju privukle su iznošene patike. Brojni obožavatelji su istakli da njegova odjeća i obuća izgledaju kao da ih je pronašao u kontejneru.

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Šta mu se desilo?", "Pa zašto ovoliko opušten izgled? Izgledaš neuredno", "Kako tako veliki zavodnik može da nosi ove patike", "Meni se dopada, šta ga briga kako izgleda", "Čak i ove grozne patike izgledaju dobro na njemu", "Ja mislim da Džoni Dep može da iznese bilo koji modni stil", "Izgleda zapušteno", pisali su mnogi.

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsjetimo, prijatelji holivudske zvijezde, koja u junu puni 61 godinu, rekli su za "Dejli Mejl" da Dep već neko vrijeme živi u Londonu i da mu grad odgovara. Naglasili su da sada vodi mnogo zdraviji život nego što je to bio slučaj ranije. Smršao je, prestao da pije, ošišao se i prija mu svakodnevica koju ima.

(MONDO)

Tagovi