Stil

Jelena Đoković u haljini zbog koje izgleda barem 5 godina mlađe: Krademo joj i trik koji radi bolje od botoksa

Supruga najboljeg tenisera svijeta još jednom je pokazala zašto je uvek na listi najstilizovanijih žena svijeta.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Doček olimpijaca ispred Starog dvora u Beogradu, i dalje je tema javnosti, no sada se nešto više priča o modnim izdanjima žena i djevojaka sportista, među kojima se posebno istakla Jelena Đoković.

Supruga najboljeg tenisera svijeta pojavila se na proslavi u savršenoj ljetnjoj kombinaciji kojoj ni najstrožiji modni znalci ne bi mogli da nađu manu.

Jelena se odlučila za jednostavnu, ali veoma efektnu bijelu korset haljinu A-kroja, bez bretela, i to midi dužine, a "look" je zaokružila visokim repom i braon tašnom, kao i elegantnim potpeticama.

Minimalističko izdanje istaklo je njenu figuru na najljepši način, i učinilo da izgleda mlađe, i "otvorenije".

Bijela boja je inače odličan izbor kada želite da licu i tijelu vrtatite svježinu jer čini da izgledate pristupačnije, odmornije, a braon detalji, poput tašne ili obuće, idealan su izbor kada želite da "razbijete" jednolikost, i dodatno akcentujete kombinaciju.

Izvor: Nemanja Nikolić Kurir

Naravno, ne smijemo da zaboravimo i još jedan Jelenin trik za mladolikiji izgled - visoki rep. Ova frizura ne samo da je jednostavna za napraviti, i idealna je za ljetnje dane kada temperatura ne pada ispod 35 stepeni, već i vizuelno podiže lice i naglašava jagodice.

Mnogi ovaj stil nazivaju i "zamjenom za botoks", naročito ako zategnete dio iza ušiju. Samo je bitno da ovakvu frizuru ne nosite svakog dana, jer može oštetiti korijen kose na duže staze. Ali za trenutke kada jednostavno želite da izgledate šik i trendi baš kao i Jelena Đoković na dočeku, nije loše da "ukradete" njene trikove.

Pogledajte još neka sjajna modna izdanja Jelene Đoković:

(Mondo)