Stil

Najpopularnija haljina za jesen 2024: Na TikToku "iskače" svakog časa, žene odlijepile zbog jednog detalja

Autor Tamara Veličković

Pogledajte kako izgleda haljina koja je postala viralna na društvenim mrežama!

Izvor: TikTok/kirstenvo

Jesenja moda je rezervisana za neutralne i zemljane tonove, baš kao što je haljina koja je postala glavni trend za jesen 2024. Pletene haljine dolaze u različitim nijansama, kao što su topla bež, nežno roze i klasična braon, što ih čini lakim za uparivanje sa vašom sezonskom garderobom. Bez obzira da li je stilizujete uz čizme, cipele ili patike, ne možete da pogriješite.

Pletena haljina je ultimativni modni komad koji morate da imate za ovu jesen, jer bez truda kombinuje udobnost, stil i svestranost. Kako vrijeme postaje hladnije, a topla odjeća neophodna, pletena haljina nudi udobno, ali elegantno rješenje za svaku priliku. Bez obzira da li idete u kancelariju, na ručak sa prijateljima ili samo u šetnju na svježem jesenjem vazduhu, ova haljina je definitivno pravi izbor.

Njome su impresionirane i mnoge influenserke, trendseterke i poznate dame, što dokazuju brojni snimci sa Instagrama i TikTok-a. Riječ je o pletenoj mini haljini dugih rukava rebraste teksture, a glavni detalj je taj što dodatno naglašava struk. Rukavi su joj savršeno ravni i dosežu do pola dlana, čineći da ruke izgledaju duže. Napravljena je od mješavine poliestera i vune, ali žene kažu da je prilično mekana i prijatna na koži.

(MONDO)

Tagovi