probajte!

Kako da se oslobodite podvaljka: Prost način da "skinete" kilograme s lica

Autor Jasmina Glišić

Kako skinuti podvaljak brzo i efikasno? Evo savjeta!

Izvor: Instagram / juliadiumea

Dvostruka "brada" i nedefisana linija donje vilice čine "bucmastim" svako lice, a često je problem samo u nakupljenoj limfi. Otečenost donje trećine lica može se lako riješiti jednostavnim vježbama koje treba ponavljati svakog dana i koje će pomoći da se podvaljak "istopi".

Kako kaže blogerka Julija, dovoljne su samo tri vježbe da se pokrene limfa, ali i poboljša cirkulacija krvotoka, pojača proizvodnja kolagena i oblikuje lice.

Za početak, sjedite uspravno, opustite maksimalno mišiće kako bi se ramena spustila. Zatim ih podignite i glavu uvucite između ramena, ostanite u tom zgrčenom položaju sekund-dva i opustite.

Druga vježba se, takođe, radi veoma jednostavno - okrenite glavu u stranu, pa sagnite kao da ćete bradom da dotaknete rame. Ponovite na drugu stranu. Treća vježba je slična, samo što treba da sagnete glavu i kružnim pokretom je okrećete ka ramenu - prvo na jednu, pa zatim na drugu stranu.

Julija tvrdi da je dovoljno da ponovite svaku vježbu sedam do deset puta i da će se efekti vidjeti već za nedjelju-dve dana. Probajte što pre - jednostavno je i besplatno.

BONUS VIDEO:

Tagovi