Stil

Presedan! Mis Njemačke izgleda kao avion, ali ima “malo više” godina

Autor mondo.rs

Dolaze neka nova vremena!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/PICSUNV

Izbor za mis Njemačke ovog puta iznenadio je mnoge. Pobjednicom je proglašena plavokosa ljepotica koja spada u grupu nešto “starijih”, makar kada je ova vrsta takmičenja u pitanju.

Mis Njemačke zove se Leoni Šarlote fon Haze i sa 35 godina starosti je postala najstarija misica u dugoj istoriji ovog takmičenja.

"Ovo je noć jakih žena", izjavila je ova 35-godišnjakinja primajući lentu i krunu na pozornici.

Ujedno, Leoni je i prva majka koja je ponijela ovu laskavu titulu. Ona ima trogodišnjeg sina, rođena je i odrasla u Namibiji, studirala je marketing i živjela je u Atini, Londonu, Milanu, Kapštatu i Berlinu. Ima plavu kosu i zelene oči i zaista izgleda kao avion, kako su mnogi na društvenim mrežama komentarisali.

Zanimljivo je da se žiri koji je odlučivao o tome ko će svijetu predstavljati njemačku ljepotu sastojao isključivo od žena.

Kad je riječ o ovom takmičenju, pravila su se malo promijenila. Organizator Maks Klemer kaže da je ideja da mis bude savremena žena sa stavom, koja je prisutna na društvenim mrežama i koja predstavlja uzor drugima.

Da je zaista došlo do premjena u kriterijumima, svjedoči i podatak da se od sada takmičarke više ne predstavljaju u kupaćim kostimima, već u večernjim haljinama i ležernoj odjeći.

Tagovi