UŽAS!

Glumica iz serije Westworld optužila Merilina Mensona za zlostavljanje

Autor Vesna Kerkez

Istakla da se iživljava nad djevojkama.

Izvor: Instagram/screenshot/evanrachelwood

Čuvena glumica i model Evan Rejčel Vud optužila je svog bivšeg dečka pjevača Brajana Hju Vornera, koji je svima u svijetu poznatiji kao Merlin Menson za zlostavljanje, manipulaciju i ispiranje mozga.

Ona se oglasila na Instagramu i podijelila post sa veoma potresnom porukom.

"Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, koji je cijelom svijetu poznat kao Merlin Menson. Počeo je da me 'njeguje' kada sam bila tinejdžerka i zlostavljao me najstrašnije moguće tokom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipulisan do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucjene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu da otkrijem opasnog čovjeka i spriječim da uništi još života, ali i da isprozivam mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće da ćute", stoji u glumičinom postu.

Evan Rejčel Vud je rođena 1987. godine, a sa Mesonom je bila u vezi od 2007. godine do 2010. godine, a tada su čak bili i vjereni. Ona je poslije završetka veze sa Mensonom pričala o da je trpjela zlostavljanje u vezi, ali nikada do sada nije imenovala zlostavljača. 

Izvor: Instagram/screenshot/evanrachelwood

Na njenom Instagram storiju se nalaze i priče drugih djevojaka koje je Menson zlostavljao na neki način, a to je uvijek podrazumijevalo neku vrstu ponižavanja i vrijeđanja.

Međutim, to nije prvi put da se dešava - Merlin Menson je bio u braku sa Ditom fon Tiz, čuvenom burlesknom igračicom. Razveli su se veoma brzo, a ona je izjavila da je bila duboko nesrećna u tom braku i psihički iscrpljena.

Takođe, Mensona su optuživali da su dvojica dječaka koji su izvršili masakar u školi kolombajn slušala njegov album prije krvavog pira 1999.godine.

Kontroverzni Brajan Varner je svoje umjetničko ime izabrao tako što je spojio imena dvije suprotststavljene američke ikone: seksualnog simbola i serijskog ubice - glumice Merlin Monro i zločinca Čarlsa Mensona, a mnogi istuču da su njegove pjesme, a pogotovu spotovi morbidni.

(MONDO)