Zvijezde i tračevi

Karleuša uskoro ponovo mama? Pjevačica jednom rečenicom izazvala buru na mrežama, svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Pjevačica Jelena Karleuša još jednom je pokazala da je u njenom braku sa Duškom sve u redu, ali i otkrila da bi uskoro mogla da iznenadi javnost.

Izvor: Instagram/karleusastar/prinstcreen

Pjevačica Jelena Karleuša otkrila je javnosti da je između nje i Duška Tošića sve u najboljem redu. Oni su prevazišli sukob koji se navodno dogodio na Božić, Duško se vratio kući a svoju suprugu danima obasipa crvenim ružama. Međutim, pjevačica je ponovo sve iznenadila izjavom koja se tiče njihovog braka.

Jelena je na društvenim mrežama objavila fotografiju manekenke Naomi Kembel koja u naručju drži svoju ćerku, a pored toga napisala:

"Možda mi je vrijeme za treće dijete čim se ovako oduševljavam slikama beba."

Jelena Karleuša o bebi
Izvor: Printskrin, Instagram/karleusastar

Pjevačica je ovom rečenicom podgrijala sumnje da je u blagoslovenom stanju ili da planira uskoro da se ponovo ostvari u ulozi majke, ali i još jednom dokazala da u njenom braku nema mjesta spekulacijama o razvodu.

Nedavno je i izvor blizak paru otkrio za medije da pored svih priča koje kruže o braku Karleuša - Tošić, oni ne razmišljaju da se razvodu.

"Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i desilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami riješe probleme koje imaju. Oboma su na prvom mjestu ćerke, najvažnije im je da su one dobro, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu da prate šta se piše, Jeleni i Dušku primarno je da ih zaštite od senzacionalističkih napisa", rekao je izvor ranije za Scandal.

Pogledajte kako je Duško iznenadio Jelenu sa 3.333 ruža na Dan zaljubljenih:

Podsjetimo se kako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju:

(MONDO)