Zvijezde i tračevi

Bivša djevojka Petra Graše otvorila dušu poslije dužeg vremena: "Sada sam slobodna!

Autor Dragana Božić

Danijela Martinović je u intervjuu otkrila nepoznate detalje o sebi i priznala da je tek sa iskustvom shvatila neke stvari.

Izvor: Instagram/danijelamartinovicofficial

Nakon što je raskinuo dugogodišnju vezu s koleginicom Danijelom Martinović, pjevač Petar Grašo se ove godine oženio, postao otac ćerkice Albe, nastavio da niže uspješne koncerte, a i dodatno učvrstio odnos s Huljićima koji su mu postali porodica, budući da mu je supruga Hana Huljić.

Danijela Martinović se ovim povodom nije oglašavala u medijima, ali je nedavno dala intervju u kojem je komentarisala odluku da se pored pjevanja oproba i kao književnica, a tom prilikom je iznijela i neke detalje o sebi koje javnost do sada nije znala.

"Sa devetnaest godina pitala sam sebe ko sam ja. Svi su mislili da bi trebalo da skačem od sreće, tada sam počinjala pjevačku karijeru, okusila sam popularnost. Ali u mojoj maloj dušici vladala je praznina. Zašto već tada? Nešto je u meni tragalo za većim smislom. Ipak, u tim godinama plašila sam se da ikome kažem šta osjećam, jer vjerovatno bi mi rekli da sam premlada za takva pitanja", priznala je Danijela i rekla da danas nije tako.

"Sada sam slobodna od samoprezira, od samoosuđivanja, od samoodbacivanja. Znate, niko nas ne može zlostavljati više nego mi sami sebe i to sam shvatila tek sa iskustvom", poručila je pjevačica za "Story".

Tagovi