Zvijezde i tračevi

Na stranici Evrovizije objavljen spot od Teya Dore: "Ramonda" oduševila i strance

Autor Anja Konstantinović

Pogledajte spot srpske predstavnice za Pjesmu Evrovizije 2024. Teya Dore koja će predstavljatiSrbiju sa numerom "Ramonda".

Izvor: YouTube/Eurovision Song Contest

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Malmeu, a njena pesma "Ramonda" i scenski nastup izazvali su brojne reakcije javnosti, kako među poznatim ličnostima, tako i među publikom.

Teya Dora je mlada i talentovana umjetnica koja je osvojila srca publike pobedom na prestižnom takmičenju PZE. Njen umjetnički talenat i harizma su je lansirali u sam vrh muzičke scene, dok je njen neobičan umjetnički stil i autentičan pristup muzici osvojio mnoge.

Pobeda na PZE nije bila samo kruna njenog rada, već je predstavljala i početak nečeg velikog. Svojom energijom i originalnošću uspjela je da se istakne među mnogobrojnim talentima, a pobjednička pesma postala je hit ne samo u našoj zemlji već i širom regiona.

Sada je na zvaničnom Instagram profilu Evrovizije i njihovom Jutjub kanalu objavljen Teya Dorin spot za "Ramondu" koji na popularnoj platformi ima više od 124 hiljade pregleda, dok se na društvenim mrežama nižu mnogobrojni pohvalni komentari.

TEYA DORA - RAMONDA | Serbia 🇷🇸 | Official Music Video | Eurovision 2024
Izvor: YouTube/Eurovision Song Contest

Teya Dora je pre nekoliko godina zapalila svijet numerom iz "Južnog vetra", pjesmom "Džanum" koja na platformama broji milionske preglede.

(MONDO)