Zvijezde i tračevi

Najtužnija princeza iznenadila na Olimpijskim igrama: Ovo niko nije očekivao, a svi su dugo čekali

Olimpijske igre u Parizu zvanično su otvorene svečanom ceremonijom koja je prvi put organizovana na otvorenom, a ovom velikom događaju prisustvovale su i brojne viđene ličnosti iz cijelog svijeta.

Izvor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Olimpijske igre 2024, otvorene su plovidbom rijekom Senom, gdje je više od 10.000 sportista sveta u brodovima mahalo stotinama hiljada gledalaca na obalama poznate rijeke koja protiče kroz prijestonicu Francuske. U gradu ljubavi su se našli i brojni viđeni ljudi iz svijeta politike, a među njima je i princ Albert od Monaka koji je došao u pratnji svoje supruge princeze Šarlin.

Princeza Šarlin od Monaka, koja je poznata i pod nadimkom najtužnije princeze na svijetu, sada se pojavila i sa osmijehom na licu što je obradovalo njene brojne fanove. S obzirom na to da je prošle godine otvoreno pričala o problemima koje ima u braku, ovo je naznaka da stvari ipak idu na bolje.

"Ako postoji hiljadu mojih fotografija s nekog događaja, odaberu jednu na kojoj gledam dole ili se ne smijem - i onda kažu da izgledam nezadovoljno ili nesrećno. Osjećam se kao da stvaraju određenu priču. S našim brakom je sve u redu. Glasine su mi naporne i iscrpljujuće! Jednostavno ne mogu shvatiti odakle te glasine dolaze. Čini mi se kao da određeni mediji ili ljudi žele vidjeti naš rastanak", izjavila je Šarlin.

Izvor: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Glasine o stanju u njihovom braku kruže godinama, otkako je Šarlin plakala na njihovom vjenčanju 2011. godine, a pojačale su se kada je Šarlin većinu 2021. godine provela odvojena od Alberta nakon što se vratila u rodnu Južnoafričku Republiku gdje je trebala biti samo mjesec dana. U Monaku nije bila snimljena od januara 2021. do marta 2022, a kao glavni razlog tome bili su zdravstveni problemi sa sinusima zbog kojih navodno nije smjela letjeti avionom.

(Kurir/MONDO)

Tagovi