Zvijezde i tračevi

Blam uživo: Slavni par zbijao šale sa Meril Strip, glumica od sramote pognula glavu

Meril Strip doživjela je, pa recimo, neprijatnost na dodjeli Emi nagrada.

Izvor: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svjetske zvezde okupile su se u Los Anđelesu gdje se održala 76. dodjela Emi nagrada.

Među njima se našla i legendarna glumica Meril Strip, koja je postala viralna zbog jednog, nimalo prijatnog, trenutka s dodjele. Iako je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, na sceni su je uporedili sa suspenzorom.

Glumac Rob Makelheni i njegova supruga, glumica Kejtlin Olson, predstavljali su nagradu za izvanrednu sporednu glumicu u humorističkoj seriji, a u toj kategoriji je bila nominovana i Strip za ulogu u seriji "Only Murders in the Building". Njih dvoje su odlučili da se našale s Meril i uporedili sa štitnikom za genitalije.

"Dame i gospodo, ovdje smo kako bismo odali počast humorističkim izvedbama koje drže sve na mjestu. One pokazuju presudnu podršku kad je ona potrebna", rekao je Makelheni, na šta se Olson nadovezala:

"Baš kao i suspenzor... To što si opisao baš zvuči kao suspenzor."

"Ne, ne zvuči", uzviknuo je Rob pa dodao:

"Ove uloge su tu da sve ostane sigurno, bez njihove podrške se cijeli paket raspada... Dobro, zvuči kao suspenzor", rekao je on.

Izvor: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kamera se tada okrenula na glumicu koja je sjedila pored Martina Šorta, a u tom je trenutku Olson upitala Makelhenija: "Zoveš li ti Meril Strip štitnikom za genitalije?"

On se tada izvinio, a Meril je izgledala šokirano njihovom šalom. Potom je pogledala dole i šapnula: "O, Bože."

Pogledajte snimak:

(MONDO)