Zvijezde i tračevi

Imala modrice i ugrize na stopalima? Didijeva navodna žrtva riješila da progovori, gledala ga kako šamara devojke

Autor Vesna Kerkez

Žena koja je tražila da joj se ne otkriva identitet, podnosi tužbu protiv repera osumnjičenog za trafiking, reketiranje i prostituciju

Izvor: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Reper P Diddy već neko vrijeme se nalazi iza rešetaka zbog optužbi za trgovinu ljudima, podvođenje, zastrašivanje... a spisak poznatih ličnosti koji su prisustvovali njegovim ozloglašenim žurkama, uvećava se iz dana u dan.

Sada američki mediji prenose da će tužbu protiv repera podnijeti i žena čiji identitet neće biti otkriven, koja je u sudskim dokumentima evidentirana kao "Džejn Do", koja će svjedočiti o svemu što je doživjela od repera u periodu od 2020, do 2024. godine.

"Džejn" tvrdi da ju je reper drogirao i se*sualno iskorištavao, da je njihov odnos bio intenzivniji 2021.i 2022. godine, ali da zastrašivanje nije prestalo do jula ove godine.

Žena, koju zastupa advokat Džozef L. Kačio, tvrdi da je repera upoznala u jesen 2020, kada ju je pozvao da mu se pridruži na putovanju. Kasnije bi "sređivao" da se vide u njegovim domovima u Los Anđelesu, Njujorku, Majamiju, i tvrdi da nijedno od tih viđanja nije bilo dobrovoljno - već su je Didi i njegovo osoblje tjerali i maltretirali dok ne pristane.

Izvor: Youtube printscreen / Diddy

"Džejn" tvrdi da bi se vozači pojavili ispred njenog doma i da je morala da ide kod Didija, gdje joj je "sipao nešto" u alkoholna pića, nakon čega je imala odnose sa njim. Tvrdi i da je zadobila povrede tokom jednog od tih "susreta", posljednje 2022. godine, kada je zaradila modrice i trag ujeda na stopalu. Kaže da se ne sjeća kako je zadobila te povrede, prenosi TMZ.

Dalje dodaje da ju je Didi primoravao da uzima ketamin, zbog čega je ostala bez svijesti, a nakon tog incidenta je ostala u drugom stanju. Njegovi saradnici su je zvali i naređivali joj da abortira, a ona je u međuvremenu imala spontani pobačaj.

Rekla je da je nakon toga pokušala da se udalji od repera, ali joj je on navodno neprestano slao poruke i zvao sve dok nije pristala da se vidi sa njim. Za kraj je izjavila da je brinula za svoju bezbjednost sve ovo vrijeme, jer je "bila prisutna kada je Didi šamarao i zlostavljao druge žene".

(MONDO)

Tagovi