Zvijezde i tračevi

Nova optužnica protiv Paf Didija: Prijeti mu duga robija, na spisku se nalazi preko 100 žrtava

Isplivali novi detalji o slučaju Paf Didija koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Izvor: Youtube printscreen / MsMojo

Reper Šon Kombs (54), poznatiji kao Paf Didi, uhapšen je prije par dana u Njujorku, pod sumnjom da je podvodio maloljetna lica na orgijama koje je organizovao u svojim luksuznim vilama, te da je umiješan u reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju.

Njegov tim odbrane ponudio je 50 miliona evra da se reper brani sa slobode, što je odbijeno i on se sprema za suđenje. Šona Didija Kombsa očekuje nova tužba koju će pokrenuti više od 100 navodnih žrtava.

"Grupna tužba će sadržati eksplozivnije optužbe o silovanju, napadu i prostituciji", kaže advokat Toni Bazbi.

Biće objavljene i dodatne informacije o tome šta se dogodilo, gdje su se navodno dogodili i ko je umiješan.

"Ovo je važna stvar koju namjeravamo da agresivno nastavimo," rekao je Buzbi pa dodao:

"Nećemo ostaviti stvar pod kamenom sve dok ne pronađemo sve potencijalno odgovorne strane, uključujući svakog pojedinca ili entitet koji je učestvovao u ovom užasnom ponašanju ili imao koristi od njega. Dok radimo ovaj važan posao, tražimo da javnost shvati da je to veoma teško i da je potrebna nevjerovatna količina hrabrosti da žrtve istupe. Tražim da se prema ovim hrabrim pojedincima odnosimo sa dostojanstvom i saosjećanjem koje zaslužuju dok prolaze kroz ovo teško vrijeme. Dalje, takođe molim da se javite ako ste bili žrtve ili ste svjedok navodnog ponašanja. Vaš identitet će u ovom trenutku ostati povjerljiv", prenosi Dejli Mejl.

Izvor: DFree/Shutterstock

Otvorena je telefonska linija za napade za one koji žele da podnesu izvještaje i tužbu protiv uhapšenog repera.

Podsjetimo, Paf Didi se trenutno nalazi u pritvorskom centru Metropolitan u Njujorku u Njujorku do suđenja, nakon dva odbijanja kaucije.

(MONDO)