Zvijezde i tračevi

Ko je Verena Cerovina, sarajevska pjevačica uhapšena zbog skrivanja škaljarca

Autor Vesna Kerkez

Pjevačica iz sarajeva uhapšena je danas u velikoj akciji policije

Izvor: Instagram/verenaofficial_

Pjevačica Verena Cerovina iz Sarajeva i njen pomagač Ognjen O. uhapšeni su zbog sumnje da su pomagali u skrivanju nedavno uhapšenog člana škaljarskog klana Ognjena Orašanina.

Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo.

"Slobode su lišeni O.O. iz Sokoca i V.C. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. Osumnjičeni su za pružanje pomoći u sakrivanju O.O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana potjernica, inače pripadnika Škaljarskog klana", saopštio je MUP Srpske.

Ko je Verena Cerovina?

Bosansko-hercegovačka pjevačica Verena Cerovina doživjela je veliku tragediju 2020. godine kada je u saobraćajnoj nesreći izgubila rođenu sestru Dajanu. Dajana je izgubila život na magistralnom putu Trebinje - Herceg Novi u mjestu Obodina, na dan rođenja Vereninog sina.

Prošle godine je nožem u grudi izboden njen rođeni brat Stefan, a pjevačica je tada izjavila:

"Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros. Brat nema veze ni sa kim, ni sa čim. To je njegov drug iz djetinjstva. Ne znam što su se posvađali", rekla je tada Cerovina ranije za ATV.

Na Vereninom Instagramu se mogu naći slike s luksuznih destinacija, a prošle godine je javno objavila i prepisku, nakon što ju je jedna žena optužila da se putem društvenih mreža dopisuje s njenim mužem.

Pjevačica je negirala optužbe, tvrdeći da je pomenuti čovjek njoj slao poruke na koje ona nije odgovorila. Kasnije se obratila tom čovjeku, koji je odgovorio da je Albanac i da uopšte nije oženjen. S obzirom da je pomenuta žena nastavila da je optužuje, pjevačica je odlučila da javno objavi prepisku. Čak je zapretila da će je prijaviti policiji.

Pevačica je pre tri godine, u intervjuu Avazu otkrila i da je pokrenula privatni biznis i otvorila kozmetički salon.

(MONDO)