Zvijezde i tračevi

I britanski prinčevi pozivani na Didijeve orgije sa maloljetnicama?

Autor Vesna Kerkez

Na ozloglašenim "freak-off" zabavama po svemu sudeći, umalo su se našli i prinčevi.

Izvor: printscreen/youtube/ABC News/BBC News

Informacija da su prinčevi Vilijam i Hari bili na listi zvanica na ozloglašenim žurkama Paf Didija, iznenadila je širu javnost. Međutim, nedugo potom se saznalo da prinčevi zapravo nikada nisu prisustvovali istim, o čemu je govorio kraljevski stručnjak Kristofer Anderson i autor "Kralja". On je ujedno otkrio i razlog zbog kojih je reper prestao da ih zove ne žurke, tačnije, zbog čega ih je "otpisao". 

On se oglasio nakon što se pojavio intervju iz 2011. u kojem je muzičar otvoreno govorio o tome da želi da članovi kraljevske porodice prisustvuju njegovim zabavama.

"Didi je redovno zvao Vilijama i Harija kada su bili mladi i buntovni i redovno upadali u nevolje", rekao je novinar ispred Fox News Digital Wednesday. "Očigledno je da su u mladosti obojica prinčeva bila na naslovnicama sa ludačkim ponašanjem na zabavama u noćnim klubovima u Londonu i okolini", dodao je.

Nakon intervjua Andersen je objasnio šta se dešavalo.

"Didi je smislio da ih pozove na svoje zabave. Ali ti pozivi su mudro odbijeni, a nakon što su se Vilijam i Kejt vjerili, Didi je shvatio nagovještaj i prestao da ih uopšte i zove", objašnjava kraljevski stručnjak.

I Vilijam, koji sada ima 42 godine, i Hari, koji sada ima 40 godina, bili su redovni posjetioci klubova i, kako je primijetio kraljevski stručnjak, "mogli su lako reći 'da' i prisustvovati jednoj od Didijevih divljih freak-off zabava".

Izvor: DFree/Shutterstock

Međutim, "zahvaljujući svojim čuvarima palate, tamo su izbegli 'metak'", kaže Andersen.

Kombs je i sam potvrdio 2011. u emisiji "The Graham Norton Show" da su pozivnice bile nuđene mladim prinčevima. 

"Ali više ne?", pitao ga je voditelj Grejem Norton, ističući da se Vilijam spremao da se oženi Midlton kasnije te godine.

"Nemojte nam uništiti naše kraljevsko vjenčanje", u šali je dodao TV voditelj, što je navelo Kombsa da ga uvjeri da prinčevi više nisu na listi "dobrodošlih".

Izvor: i-Images / Eyevine / Profimedia

"Vjerujte mi, oni su van liste", odgovorio je Didi. 

Vjeruje se da je Kombs prvi put sreo prinčeve kada je nastupio na dobrotvornom koncertu u čast njihove pokojne majke, princeze Dajane, 2007. godine.

Reper je bio poznat po tome što je organizovao ekstravagantne zabave koje su privlačile mnoštvo poznatih imena. Te su zabave dospjele pod strogu pažnju javnosti otkako je prošlog mjeseca uhapšen i optužen za zavjeru radi reketiranja, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i prevoz osoba radi bavljenja prostitucijom.

Pretres Kombsovih kuća u martu otkrio je 1.000 flaša lubrikanta i bebi ulja, za koje se navodi da su korišćene tokom njegovih "freak-off" žurki.

On je negirao bilo kakvu krivicu i trenutno se nalazi u pritvoru u "Metropolitan Detention Centru" u Bruklinu, Njujork.

Izvor: Youtube printscreen / MsMojo

Protiv Kombsa je u utorak podnijet niz građanskih tužbi. Advokat iz Teksasa, Toni Buzbi, objavio je na konferenciji za novinare da zastupa 120 osoba zbog navodnih incidenata koji datiraju unazad decenijama.

Didi je optužen za se*sualno zlostavljanje više od dvadeset maloljetnika, uključujući i devetogodišnje dijete.

(MONDO)