Zvijezde i tračevi

Policija traži dvije žene koje su posljednje vidjele Lijama živog: Proveo sa njima noć, a onda je usljedila nesreća

Autor Jelena Sitarica

Istražitelji na sve načine žele da stupe u kontakt sa dvije žene koje su bile u hotelu noć pre smrti Lijama Pejna.

Izvor: X/screenshot/@yankisner

Svijet je u srijedu uveče iznenadila vijest o tragičnoj smrti bivšeg člana grupe "One Direction", Lijama Pejna. Muzičar je pao sa trećeg sprata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Preminuo je na licu mjesta.

Međutim, pojavili su se navodi stranih medija da noć prije nesreće nije bio sam, već da je bio sa dve žene u hotelskoj sobi.

Izvor: YouTube/Liam Payne official

Kako piše Daily Mail, one su ga navodno čekale u predvorju hotela prije nego što su se našli, i policija smatra da bi mogle biti ključni svjedoci jer su ga posljednje vidjele živog.

Iako nema naznaka da bi mogle biti umiješane u njegovu smrt, policija se nada da će uz njihovu pomoć uspjeti da otkrije šta se tačno dogodilo prije pjevačeve smrti.

Izvor: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia

Argentinsko tužilaštvo kaže da svi dokazi trenutno ukazuju na to da je pevač bio sam pre smrti, ali takođe istražuju moguću umiješanost trećih strana u događaje koji su se odigrali ranije.

Podsetimo, doktor je potvrdio da je Lijam preminuo na licu mesta od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje.

Nakon nesreće ispred hotela se skupio veliki broj obožavalaca koji su ostali u šoku zbog smrti pjevača, a od njega su se na mrežama oprostile kolege i prijatelji.

(Mondo)

Tagovi