Zvijezde i tračevi

Lijam Nison odlijepio za njom: "Zaljubljen sam u Pamelu Anderson, ona je divna"

Pljušte uzajamni komplimenti između Lijama Nisona i Pamele Anderson... Da li je neočekivana romansa na pomolu?

Izvor: Shutterstock/Featureflash Photo Agency/Tinseltown

Sljedeće godine izlazi novi film iz franšize "Naked Gun" u kojem glume Lijam Nison (72) i Pamela Anderson (57). Ovih dana, glumac je izjavio kako se na snimanju filma "zaljubio" upravo u nekadašnju zvijezdu "Čuvara plaže".

"Ludo sam zaljubljen u nju, divno je raditi s njom", rekao je Nison nedavno za People, dok je pričao o snimanju komedije o policajcima, prenosi Page Six.

Izvor: Profimedia

"Ne mogu dovoljno da je nahvalim, iskreno da vam kažem", dodao je, te istakao kako ga je impresionirala time što uopšte nema "veliki ego". "Ona dođe i odradi posao. Zabavna je i lako je raditi s njom. Biće odlična u filmu", objasnio je glumac poznat po ulogama u filmovima "Oteta" i "Zapravo ljubav".

Pamela uzvratila komplimente

A ni zanosnoj glumici nije bilo teško da raditi s Lijamom. Opisala ga je kao "savršenog džentlmana": "On izvuče najbolje u vama... s poštovanjem, ljubaznošću i iskustvom", dodala je, i poručila kako joj je bila velika čast da glumi s njim.

Nison se za kolegicu brinuo i poslije snimanja. "Kada mi je bilo hladno on bi me ogrnuo svojim kaputom", prisjetila se.

Izvor: vipflash/Shutterstock

Ali, koliko god bi bilo lijepo da uzajamni komplimenti prerastu u nešto više, Lijam je nedavno za People rekao kako je gotov s traženjem nove ljubavi, te se čini da je odnos njega i Pamele za sada čisto platonski. Ipak - nikad ne reci nikad...

Najveću ljubav izgubio tokom nesreće

Iza glumca je nikada prežaljena ljubav s Natašom Ričardson. S glumicom je bio u braku od 1994. do njene smrti 2009. godine. Nataša je stradala na skijanju kada je pala i udarila glavom, a preminula je kasnije u bolnici od zadobijenih povreda. 

Izvor: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Javnost zna za još jednu Nisonovu vezu, i to s Frejom St. Džonson, PR menadžerkom, s kojom je bio dvije godine.

Pamela ima 5 brakova iza sebe

Pamela Anderson, jedna od omiljenijih plavuša Holivuda iza sebe ima buran ljubavni život. Početkom prošle 2023. godine okončala je i peti brak, kada je otkrila da se razvodi od tjelohranitelja Dena Hajursta.

Njena najburnija veza svakako je bila sa njenim prvim suprugom, bubnjarom grupe "Motley Crue", Tomijem Lijem.Vjenčali su se 1995. godine nakon samo 4 dana poznanstva. Par se vjenčao na plaži, dok je Pamela bila u bikiniju. Za vrijeme njihovog burnog braka, Anderson se predstavljala kao Pamela Anderson Li. Zajedno imaju dva sina: Brendona Tomasa, i Dilana Džegera.

Nakon razvoda 1998. godine, Anderson se vjerila za modela po imenu Markus Šinkenberg. Razišli su se 2001. godine, a svoju vezu su odlično sakrivali od javnosti. Ubrzo poslije toga vjerila se za pjevača Kid Roka, sa kojim je raskinula 2003. godine. Ponovo su obnovili svoju romansu i vjenčali su se na jahti u blizini St-Tropeza, 2006. godine. Iste godine Pamela je objavila da je pobacila i 17 dana kasnije podnijela je zahtjev za razvod od Kida Roka.

Za čuvenog poker igrača Rika Salomona, Pamela se vjerila 2007. godine, a par se vjenčao u Las Vegasu. Samo par mjeseci kasnije, par se razišao da bi još jednu šansu dali jedno drugome 2013. godine. Anderson je ponovno podnijela zahtjev za razvod braka u februaru 2015. godine.

Glumica se 2017. zabavljala sa francuskim fudbalerom a njihova veza završila se jako ružno, i to u junu 2019. Tada ga je optužila da "živi dvostruki život" i to u objavi na Instagramu. Sa Džonom Pitersom srušila je sopstveni rekord, brak je potrajao 12 dana, a vjenčali su se na tajnoj ceremoniji u Malibuu u januaru prošle godine.

Pogledajte još fotografija fatalne Pamele:

(MONDO)