EPIC ČASTI (2)

Epic ubacio darivanje u veću brzinu, ne propustite da besplatno preuzmete DNF Duel

Autor Ilija Baošić

Vrijeme je za drugu od 17 besplatnih igara koje Epic poklanja tokom ove praznične sezone.

Izvor: Epic Games Store

Otpakovana je druga misteriozna igra u okviru Epic Games prazničnog darivanja. U pitanju je DNF Duel, dvodimenzionalna tuča u anime stilu, koja inače košta 49,99 evra. Nakon sedmodnevnog perioda tokom kojeg je platforma poklanjala Destiny 2: Legacy Collection, novi naslov označava početak dijeljenja nove besplatne igre svakog dana.

Tvorac igre, Arc System Works, je poznat po naslovima koji izgledaju fantastično, a ni DNF Duel nije izuzetak. Lansirana pre nešto više od godinu dana, ova igra donosi kampanju, arkadni režim, kao i niz drugih režima za jednog igrača. Ukoliko želite da se oprobate protiv drugih gejmera, tu su i onlajn mečevi koji će od vas zahtjevati da pokažete sve što umijete.

DNF Duel je na Metacritic sajtu ocijenjen sa 80/100 od strane kritičara, dok mu sami gejmeri nisu bili tako naklonjeni, što pokazuje i 5,9/10 skor. Igra je slično ocijenjena i na Steam platformi, gdje su utisci igrača pomiješani, a 62% njih je ovaj naslov ocjenilo pozitivnom ocenom.

DNF Duel možete preuzeti besplatno na Epic Games Store-u do 21. decembra u 17 časova, nakon čega će biti otpakovan novi naslov za "dž".

 (MONDO)

Tagovi