Dostupno na m:tel TV platformama

Premijera serije "Krunska 11" na kanalu Superstar TV od 30. septembra

Autor Nikolina Damjanić

Na kanalu Superstar TV premijerno pogledajte seriju „Krunska 11“ koja će se prikazivati od 30. septembra, radnim danima u terminu od 21.00 čas. Priču pratite kroz tri sezone.

Izvor: mtel

Radnja serije smještena je u jednom dvorištu u Beogradu koje postaje epicentar događaja tokom globalne pandemije koronavirusa. Stanari zgrade se suočavaju sa neočekivanim policijskim časom i karantinom koji remete njihove svakodnevne živote i planove.
Serija prati njihove različite reakcije na novonastalu situaciju, od entuzijazma i snalažljivosti do frustracija i sukoba. U ovoj krizi, dok su neki parovi odlučili da se razdvoje, mnogi su pronašli novu ljubav.

Kroz humoristične, emotivne i dramatične trenutke, stanari Krunske 11 zajedno otkrivaju kako se životi i odnosi mijenjaju pod pritiskom kriznih okolnosti, dok svako od njih pronalazi način da se prilagodi novonastaloj stvarnosti i izgradi veze koje će ih definisati kao zajednicu.

Glavne uloge pripale su Ani Lečić i Vuletu Markoviću, koji su mladi par i u serijalu „Dug moru“. Pored njih, uloge tumače Milica Tomašević, Zoran Cvijanović, Miloš Đorđević, Danica Radulović, Sonja Damjanović, Miodrag Radonjić, Nenad Stamatović, Nevena Nerandžić, Milena Đorđević, Ivan Lončarević, Milica Tomašević, Dejan Lončarević i mnogi drugi.
Serija je nastala u saradnji produkcijske kuće „Zillion film“ i Telekoma Srbija.

Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV, m:SAT TV ponude i ON TV-a.

Tagovi