Mtel vijesti

m:tel IPTV preporuke: Jesen je ljepša uz dobre filmove i serije

Autor Nikolina Damjanić

“Razum i osjećajnost” je romantična drama koju možete pogledati na TV Cinemax 2 u subotu 28. septembra u 15.05 časova.

Izvor: Cinemax

Ova Oskarom nagrađena adaptacija klasičnog romana Džejn Ostin govori o sestrama Dašvud: pragmatičnoj Elinor (Ema Tompson) i strastvenoj Merijen (Kejt Vinslet). Kad im otac iznenada umre, imanje po zakonu pripada njegovom sinu iz prvog braka, dok njegova sadašnja žena i kćerke ostaju bez krova nad glavom i sa novcem jedva dovoljnim za preživljavanje. Obje sestre pokušavaju da ostvare romantičnu vezu u društvu opterećenom finansijskim i društvenim statusom . Elinor sa stidljivim i šarmantnim Edvardom (Hju Grant), a Merijen sa samouvjerenim Vilobijem (Greg Vajz) ili napaćenim pukovnikom Brandonom (Alan Rikman) i moraju da nauče da udruže razum i osjećajnost u svom ophođenju sa muškarcima i novcem.

Izvor: Pink thriller

U ponedjeljak 30.9. u 20.00 časova preporučujemo sjajan triler “Rijeka teče crveno” na Pink Thriller.

Poštovani sudija Čarls Kolman i njegova supruga posvetili su svoje živote policiji. Oboje su oduševljeni kad je njihov sin primljen na policijsku akademiju, ali sve se mijenja kad ga ubiju dva korumpirana policajca, a službena istraga ne otkriva nikakve prekršaje. Nakon što je njegov detektiv Horas pronašao dokaze za suprotno, Čarls udružuje snage sa čovjekom čijeg je sina ubio isti policajac i zajedno uzimaju zakon u svoje ruke.

Izvor: RTRS

Na Televiziji Republike Srpske, radnim danima od ponedjeljka do petka od 20.10 časova možete pratiti domaću seriju „Tajne vinove loze“.

Tajne vinove loze je srpska telenovela tvoraca Mirjane Bobić Mojsilović i Dejana Karaklajića. Porodica bogatog biznismena Vuka Tomovića iz Subotice krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka dva sina iz Negotinske Krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju…

Izvor: Epic Drama

Dramski serijal naredne sedmice bogatiji je za novu epizodu serije “Kuća obećanja”, na TV Epic drama u utorak 1.10. u 22.45 časova.

1928. godina. Viki dolazi u Berlin i zapošljava se kao prodavac u najvećoj robnoj kući u gradu. Ona se zaljubljuje u pijanistu Harija, čime započinje jedna ljubavna priča bez budućnosti…

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.