Mtel vijesti

Inter - Crvena Zvezda, Borac - Panatinaikos - Arena Sport na stadionima širom Evrope

Autor Nikolina Damjanić

Najbolji sport pratite na m:tel TV platformama

Izvor: FK Borac

Pred nama je nova runda fudbalskih utakmica u najprestižnijim evropskim takmičenjima, a Arena Sport će vas obradovati direktnim prenosima sa evropskih stadiona.

U Ligi šampiona, već u utorak, 1. oktobra od 21 čas se sastaju Arsenal - Pariz Sen Žermen (Arena 1 Premium) i Inter - Crvena Zvezda (Arena Sport 1). Dan kasnije, u srijedu u istom terminu igraju Lajpcig - Juventus (Arena 3 Premium) i Aston Vila - Bajern (Arena 2 Premium).

U Ligi Evrope, 3.10. od 21 čas na Arena 2 Premium možete pratiti utakmicu Porto - Mančester Junajted. Fudbaleri banjalučkog Borca će u četvrtak 3. oktobra dočekati ekipu Panatinaikosa u okviru prvog kola Lige konferencija. Biće to evropska premijera „velikana iz Platonove“ koji će od 21 čas na Gradskom stadionu ukrstiti koplja sa Panatinaikosom, uz direktan prenos na Arena 1 Premium TV kanalu.

Na kanalima Arene Sport moći ćete da gledate u direktnom prenosu i druge utakmice evropskih liga, kao i preglede svih utakmica ovog prestižnog takmičenja.

Pređite u pobjednički tim i gledajte najbolje sportske sadržaje putem m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a bilo gdje u BiH. Očekuju nas dobre utakmice, jer najbolji sport definitivno se igra na Arena Sport kanalima!